Вежди Рашидов: България може и без ДПС, ако има национална кауза

"Без ДПС може, ако българите се консолидират в националната кауза". Това обяви по ТВ 7 министърът на културата Вежди Рашидов. По думите му е крайно време България да стане една монолитна държава, в която всички се чувстват български граждани и същевременно всеки има свещеното право да избере своята религия и своя етнос. 
Коментирайки изборните резултати на ГЕРБ в Кърджали, Рашидов посочи: "Има си партия и тя трябва да си анализира изборите и да отговори на въпросите – защо в Кърджали победата е 0. Аз съм си от Кърджали. Добре познавам технологията на Доган и когато участвах през 2009 г. в изборната надпревара за депутат, аз просто срещу танковата бригада се изправих с един "Калашников" като приложих същата бойна техника, която Доган прилага там. Видяхте, че то и сега му дадохме в устата едно говорене, че и без автобуси може да се оправи. Но там въобще не играеха роля автобусите. Те бяха само алиби за предишните гласувания. Това е, за да може като се надпишат бюлетините, да се каже, че са дошли от Турция хората. Сега като ги няма – отново", коментира още Вежди Рашидов.
По думите му за първи път Бойко Борисов е показал, че може да се правят избори и да се печелят президентски избори без помощта на ДПС и този факт бил знаков.
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини