Коко рок фест търси изгряваща звезда във второто си издание в Кърджали


Победителите ще звучат по радио Z-rock 

10 рок-групи от цяла България се  записаха на сайта http://www.koko-rock.com за участие във  второто издание на националния фестивал “Коко рок фест”. То ще се състои на 17.09.2011г. от 18.30 ч. в парка на Регионален исторически музей в град Кърджали и  ще се отразява от Радио Z-rock. Организатори на феста са Народно читалище “Обединение 1913” и Регионален исторически музей Кърджали с финансовата подкрепа на Община Кърджали.

Фестивалът е в памет на известния кърджалийски джаз музикант Николай Станев – Коко. Той цели да събере изгряващи млади рок-групи, които да получат тласък за развитие на кариерата си. Важна мисия е и да популяризира рок музиката във всичките й стилове - блус, ритъм енд блус, рокендрол, рок, хард рок, хеви метъл, кънтри рок, етнорок, джаз рок.  

Трите най-добри рок-групи ще получат награди, а голямата награда е право на професионален запис в студио “Graffitti”. Победителите ще бъдат определени от жури, в което участват Найден Колчев – главен редактор на списание “Про рок”, музикантът Мариан Митев и композиторът  Димитър Ганев.
Фестът ще завърши с джем сешън. Радио Z-rock ще направи интюрвюта със спечелилите групи и ще излъчи техни записи.

Kardjali.BGvesti.NET



Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини