ГЕРБ с клуб и в Ардино

Новият клуб на ПП ГЕРБ в Ардино бе открит официално  вчера. Лентата прерязаха вицепремиерът и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и народният представител Цвета Караянчева. След като преряза лентата вицепремиерът плисна менче с вода за здраве и с пожелание “нека да е по вода”. По стара българска традиция гостите бяха посрещнати с пита и мед. Новия клуб се намира на ул. “Републиканска” 3, на втория етаж в бившата сграда на БТК.

        Помещението бе открито в присъствието и на Областния управител Иванка Таушанова, както и десетки членове и симпатизанти на партията на Бойко Борисов.

Домакин на мероприятието беше председателят на общинската организация на ПП ГЕРБ – Ардино Съби Узунов.

       “ГЕРБ  е партия, която е отворена за всички. Изключително съм впечатлен и удовлетворен от това, което видях в Черноочене и Джебел, и това, което виждам в Ардино”, заяви по време на откриването Цветан Цветанов. Той подчерта, че привържениците на ГЕРБ ще имат много трудности, но най-важното е да се обединят и да направят това, което трябва да постигнат – по-добър живот за всички. И да знаят, че всеки, когато отива да гласува, няма да гласува от страх, а ще гласува с вътрешното си убеждение, че това е негово конституционно право, негова съвест и негово виждане за развитието нас общината, в която живее”, каза още Цветанов.

         Народният представител Цвета Караянчева сподели, пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ, че след няколко месеца предстои една сериозна битка, която трябва да спечелят. “За това трябва да си вярваме и да работим в екип. Трябва да привлечем още много симпатизанти, всички да знаят, че ГЕРБ е партия на всички български граждани. Надявам се на 23 октомври тук да отворим шампанското и да се поздравим с новия кмет на община Ардино от ПП ГЕРБ ”, заяви Караянчева.

       След официалното откриване на новия клуб почетните гости  се срещнаха с представители на обществеността на община Ардино, които зададоха конкретни въпроси, свързани за пусковия срок на каскада “Горна Арда”, проблеми свързани с възстановяване собствеността на земеделските земи, за по-бърз достъп до европейските проекти и други.

Гюнер Шукри

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини