Металистите от End of Pain –най-яка група на рок феста в Кърджали

Металистите от End of Pain спечелиха приза за най-яката група на завършилия в Кърджали  Arpezos School Rock Fest. Бандата от Пловдив показа тежък саунд, който се понрави на публиката и журито. Председателят на журито Ангел Бозуков обяви, че групата ще свири на есенния Арпезос рок фест. Очаква се той да се състои за втора поредна година по повод празника на Кърджали.

 Членовете на групата получиха награди от сайта Кърджали бг вести,  който е медиен партньор на фестивала.   Те бяха връчени от Христина Николова,шеф на офиса на фирма ESCOM Ltd.  Компанията е собственик на сайта и е един от основните интернет доставчици в Южна България.

  На големия рок купон през есента е поканена и групата No Frames от Петрич, чиято вокалистка Снежина събра очите на публиката с брилянтния си глас и виртуозно пеене. Бандата  получи компютърни аксесоари от ESCOM Ltd.

  От местните музиканти Кърджали бг вести отличи Александър от Mental Disorder.

По идея на Ангел Бозуков трите кърджалийски банди: Noise, Endangered Species и Mental Disorder ще подгряват публиката на концерта на група Каталог по време на фестивала наесен.

  Победителите от End of Pain свириха своите парчета втората вечер от фестивала,заедно с Noise. Пловдивчани пуснаха металфрезите и флексовете още с първото парче. Харесваме и свирим всичко ,което започва с „М”,каза Сашо, фронтменът на бандата. Групата наблегна на парчета на Megadeth и Metallica. ”Шлосерите” от Пловдив буквално вдигнаха във въздуха Club STAGE. Бандата свири парчета на Metallica от 2006 г. насам. Напоследък участията й бяха в застой. Но след година прекъсване, те получиха покана от Кърджали. Предстои им да забиват на 26 юни и в клуб “Мармалад” в Пловдив.

 В основата на групата са китаристът Сашо и барабанистът Кристиян. Кристиян е завършил музикално училище и учи пиано в консерваторията,  но предпочита палките.

  И втората вечер на феста публиката остана вярна на кърджалийските групи, като бурно ги аплодира. Noise по традиция наблегнаха на хард рока. Кавърите им се харесаха  и на млади и на стари.

 Георги Кулов

Награждаването

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини