Хасан Азис отличи петима журналисти за принос към Кърджали

Петима журналисти от Кърджали бяха отличени за принос към утвърждаване на авторитета на общината от кмета Хасан Азис.Те получиха плакети и грамоти за изключителен принос през годината.Специална комисия определи наградените.Това са кореспондентите на вестниците” 24 часа” Ненко Станев и на „Труд” Павел Тенчев, както и журналистите от местните издания Радка Петкова от „Нов живот”, Жельо Михов от „Родопи 24х7” и Байрам Байрам от „Арда нюз”.

Това стана по време на коктейл за изтъкнати дейци на просветата и културата ,на който бяха връчени отличия на известни педагози. Награди получиха учители и директори, сред които Йорданка Чавдарова и Парашкева Кирова. От деятелите на културата отличен бе хумористът Александър Щинков, художници, музейни специалисти.

 Надявам се утрешния ден да бъде по успешен защото вие дейците на образованието и културата сте нашата опора. Вие сте благословени от Бога. Върху вашия труд ние градим нашата идентичност, каза в словото си кмета Хасан Азис. Той подчерта ,че винаги когато кърджалийци търсят опора и оптимизъм ги намират в лицето на дейците на образованието и културата. Непреходни са плодовете на вашия труд. Ще бъдем по отговорни към вас,врече се градоначалникът. Според него чрез труда на наградените обществото ни стига по лесно до гражданското си начало и до единна ценностна система.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини