Анджелина откача от ревност заради Брад Пит

Кортни Кокс и Дейвид Аркет съобщиха, че се раделят след 11 години брак. Заради тази раздяла, обаче, може да се разпадне и друг брак – този на Анджелина Джоли и Брад Пит.

За тези, които не знаят – Кортни Кокс е най-добрата приятелка на Дженифър Анистън. Джен от своя страна пък беше женена за Брад Пит преди да започне романтичната му връзка с Джоли.

Според National Enquirer Анджелина ревнува толкова много, че не позволява на Брад да говори дори и с приятели на Анистън. С други думи, тя е убедена, че мъжът й се опитва да си върне Дженифър.

Таблоидите цитират вечните и винаги анонимни източници, според които след като Кокс и Аркет са обявили раздялата си Брад се е обадил на Кортни, за да я пита как е и дали има нужда от нещо. Кортни е не само приятелка на Дженифър Анистън, но и на Брад Пит, така че няма нищо странно в това му действие. Анджелина, обаче, не е вижда нещата по този начин и напълно откачила като разбрала за случая.

"Анджи изпадна в ярост, когато Брад й призна, че се е обадил на Кортни. Тя го обвини, че използва развода на приятелката си, за да се добере до Джен”, разкрива близък на звездното семейство.

„Джоли заяви, че не би била изненадана, ако Дженифър е седяла до Кортни, когато той се е обадил”, добавя източникът. Грешката на Пит е била не, че се е обадил на Кортни, а, че е споделил този факт на Анджелина.”

„Когато Брад разбра, че Кокс и Аркет се разделят, той реши, че е напълно нормално да я подкрепи. Той се обади на Кортни и й каза „До теб съм. Разбирам напълно болката, която изживяваш”, казва същият източник.

„Той й каза всички нормални неща, които се казват на близък приятел, който минава през труден период. Грешката му беше, че каза на Анджелина”, коментира „шпионинът”.

Като видя реакцията на Джоли Брад се опита да се разбере с нея. Въпреки че беше шокиран от обвиненията, които тя му хвърли, той се опита да я убеди, че просто е постъпил приятелски спрямо Кокс.

„Но Анджи не може да понесе това Брад да има някакви отношения с Дженифър Анистън – дори и това да успокоява приятелката й (си) в тежък момент”

„Анджелина е убедена, че Кортни говори зад гърба й от години с цел да пази репутацията на Дженифър. Ученическо е, но когато става дума за Дженифър, за Анджелина няма невъзможни неща”, казва още източникът.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини