Пенсионер с ВАЗ натресе „Ауди”

Шофьорът –ветеран Х.П./82/ с ВАЗ на преклоннна възраст предизвика катастрофа в центъра на Кърджали. Той се опитвал да измъкне таратайката от редица паркирани автомобили. Възрастният мъж засякал пътя на правилно движещ се по улица „Републиканска” автомобил „Ауди”. Това не е пъвият инцидент с водач на преклонна възраст в региона. Пенсионери карат стари автомобили и често стават причина за катастрофи поради забавените им реакции. Алкохолната проба на шофьорът ветеран е отрицателна. Съставен му е акт.

Влекач „Мерцедес” пък се заклещи на бензиностанция в Кърджали. В опита си да измъкне огромното возило от обекта шофьорът Д.М. /49/е ударил декоративната част на колона и е помел метален извод за въздух. Не е употребил алкохол.

Камион„КАМАЗ” и лек автомобил „Киа” не можаха да се разминат на тесния път в ардинското село Светулка. Според ченгетата недостатъчното странично разстояние е довело до там, че двете превозни средства са се сблъскали странично. Няма жертви. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

Георги КУЛОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини