7 °C

Атака: Проверки до дупка за Азис

Цвета Караянчева

Партия “Атака” застава категорично зад проверките, които се извършват в община Кърджали по инициатива на  народният представител Цвета Караянчева. След 6 години политически чадър на ДПС  най после има кой да поиска дейността  на кмета Хасан Азис да бъде извадена на показ. Не приемаме изявленията му, както и предизвиканата от него подписка, че има някакви “тенденциозни” проверки на общини на ДПС, зад които стои политическа поръчка на ГЕРБ. Това заяви за „Кърджали бг вести” лидерът на партия “Атака” в Кърджали Георги Чичев. Според него двадесет години българският народ очаква тези, които крадат държавата, да получат възмездие. За това местната структура на партията предлага в министерствата да се създадат специални звена, които да извадят осветлят пред обществеността корупцията във властта. Това ще стимулира разследващите органи да си свършат по добре работата.

Смятаме,че прокуратурата трябва да се заеме с последните разкрития които направи съветникът от политически клуб „Тракия” за далавери в изграждането на Пазара на производителите. Аз и Караянчева вече сме информирали ръководствата на „Атака” и ГЕРБ за тях. Смятаме да съгласуваме действията си срещу Хасан Азис, каза още Чичев.

Ръководството на партия “Атака” се интересува живо и от нарушенията по проекта “Водно огледало”. Според Чичев кметът Хасан Азис е завишил десетократно оценката на терена на бившия бетонов център. Това бе едно сметище, за което сега се искат 10 милиона,подчерта Чичев.

Чичев определи отношенията межу “Атака” и ГЕРБ в Кърджали като отлични. Двете формации съгласували действията си срещу ДПС. Очаква се единодействие на местните избори. За това обаче се чака официално становище на партийните централи в София.

Приемаме всякакви сигнали за корупция в общината. Всеки месец в Кърджали има приемна на народни представители на “Атака”, каза още Георги Чичев.

Той изрази съжаление, че партията му е останала без представители в общинския съвет в Кърджали. Разграничи се от Камелия Колчева, баща и Христо Милев и Вячеслав Спасов, които бяха избрани за съветници от партия „Атака”. Нито един от тях не е член на нашата партия. Колчева даже взе членска книжка на БСП. В същото време ползва привилегии на председател на група съветници, подчерта Чичев.

Георги КУЛОВ

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
19 фев 2020
Последни новини