10 °C

Атака: Проверки до дупка за Азис

Цвета Караянчева

Партия “Атака” застава категорично зад проверките, които се извършват в община Кърджали по инициатива на  народният представител Цвета Караянчева. След 6 години политически чадър на ДПС  най после има кой да поиска дейността  на кмета Хасан Азис да бъде извадена на показ. Не приемаме изявленията му, както и предизвиканата от него подписка, че има някакви “тенденциозни” проверки на общини на ДПС, зад които стои политическа поръчка на ГЕРБ. Това заяви за „Кърджали бг вести” лидерът на партия “Атака” в Кърджали Георги Чичев. Според него двадесет години българският народ очаква тези, които крадат държавата, да получат възмездие. За това местната структура на партията предлага в министерствата да се създадат специални звена, които да извадят осветлят пред обществеността корупцията във властта. Това ще стимулира разследващите органи да си свършат по добре работата.

Смятаме,че прокуратурата трябва да се заеме с последните разкрития които направи съветникът от политически клуб „Тракия” за далавери в изграждането на Пазара на производителите. Аз и Караянчева вече сме информирали ръководствата на „Атака” и ГЕРБ за тях. Смятаме да съгласуваме действията си срещу Хасан Азис, каза още Чичев.

Ръководството на партия “Атака” се интересува живо и от нарушенията по проекта “Водно огледало”. Според Чичев кметът Хасан Азис е завишил десетократно оценката на терена на бившия бетонов център. Това бе едно сметище, за което сега се искат 10 милиона,подчерта Чичев.

Чичев определи отношенията межу “Атака” и ГЕРБ в Кърджали като отлични. Двете формации съгласували действията си срещу ДПС. Очаква се единодействие на местните избори. За това обаче се чака официално становище на партийните централи в София.

Приемаме всякакви сигнали за корупция в общината. Всеки месец в Кърджали има приемна на народни представители на “Атака”, каза още Георги Чичев.

Той изрази съжаление, че партията му е останала без представители в общинския съвет в Кърджали. Разграничи се от Камелия Колчева, баща и Христо Милев и Вячеслав Спасов, които бяха избрани за съветници от партия „Атака”. Нито един от тях не е член на нашата партия. Колчева даже взе членска книжка на БСП. В същото време ползва привилегии на председател на група съветници, подчерта Чичев.

Георги КУЛОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 02.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
02 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
02 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
02 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
02 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
02 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
02 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
02 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
02 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
02 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
02 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
02 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
02 мар 2021
Последни новини