Атака: Проверки до дупка за Азис

Цвета Караянчева

Партия “Атака” застава категорично зад проверките, които се извършват в община Кърджали по инициатива на  народният представител Цвета Караянчева. След 6 години политически чадър на ДПС  най после има кой да поиска дейността  на кмета Хасан Азис да бъде извадена на показ. Не приемаме изявленията му, както и предизвиканата от него подписка, че има някакви “тенденциозни” проверки на общини на ДПС, зад които стои политическа поръчка на ГЕРБ. Това заяви за „Кърджали бг вести” лидерът на партия “Атака” в Кърджали Георги Чичев. Според него двадесет години българският народ очаква тези, които крадат държавата, да получат възмездие. За това местната структура на партията предлага в министерствата да се създадат специални звена, които да извадят осветлят пред обществеността корупцията във властта. Това ще стимулира разследващите органи да си свършат по добре работата.

Смятаме,че прокуратурата трябва да се заеме с последните разкрития които направи съветникът от политически клуб „Тракия” за далавери в изграждането на Пазара на производителите. Аз и Караянчева вече сме информирали ръководствата на „Атака” и ГЕРБ за тях. Смятаме да съгласуваме действията си срещу Хасан Азис, каза още Чичев.

Ръководството на партия “Атака” се интересува живо и от нарушенията по проекта “Водно огледало”. Според Чичев кметът Хасан Азис е завишил десетократно оценката на терена на бившия бетонов център. Това бе едно сметище, за което сега се искат 10 милиона,подчерта Чичев.

Чичев определи отношенията межу “Атака” и ГЕРБ в Кърджали като отлични. Двете формации съгласували действията си срещу ДПС. Очаква се единодействие на местните избори. За това обаче се чака официално становище на партийните централи в София.

Приемаме всякакви сигнали за корупция в общината. Всеки месец в Кърджали има приемна на народни представители на “Атака”, каза още Георги Чичев.

Той изрази съжаление, че партията му е останала без представители в общинския съвет в Кърджали. Разграничи се от Камелия Колчева, баща и Христо Милев и Вячеслав Спасов, които бяха избрани за съветници от партия „Атака”. Нито един от тях не е член на нашата партия. Колчева даже взе членска книжка на БСП. В същото време ползва привилегии на председател на група съветници, подчерта Чичев.

Георги КУЛОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини