ПОДРОБНОСТИ ЗА АРЕСТА НА JUSTIN TIMBERLAKE

Justin Timberlake е отказал тест с дрегер, когато и бил спрян от полицията в Саг Харбър, щата Ню Йорк, след което е бил задържан.  

Източници са казали пред сайта Page Six, че певецът е бил в хотелски ресторант с приятели, а пред хотела е имало полицейски патрул. След като Timberlake напуснал заведението и потеглил с автомобила си, полицаите го последвали и го спрели малко по-късно за нарушаване на правилата за движение.  

Според източниците на Page Six, полицаят, който спрял поп звездата, бил доста млад и дори не знаел кой стои пред него.

След отказа на 43-годишния Timberlake да му се направи тест с дрегер, той бил задържан и са му били повдигнати обвинения за шофиране след употреба на алкохол, както и за това, че не е спрял на знак „Стоп“ и за излизане от правилната лента за движение.

Изпълнителят се е изправил пред съдия във вторник сутринта (американско време), като бил доведен за изслушването с белезници според сп. People. Отнето му е правото да шофира в щата Ню Йорк и е освободен на лична отговорност. 

Каква е официалната версия за случая на властите? 

В изявление на полицейското управление в Саг Харбър се казва, че Timberlake е „бил забелязан да шофира, като не спрял на знак „Стоп“ и излизал от лентата си за движение“.

Полицейските служители „констатирали, че обвиняемият е управлявал превозното средство в нетрезво състояние, очите му изглеждали кръвясали и от дъха му се носела силна миризма на алкохол, не можел да се концентрира, речта му била забавена, стоял нестабилно изправен и се представил незадоволително на полевите проверки за трезвеност (като например да ходи в права линия - бел.ред)".

„Изпил съм едно мартини и последвах приятелите си към дома им“, казал носителят на 10 награди „Грами“ пред полицаите.

Той отказал тест с дрегер. 

„Г-н Timberlake беше задържан и прекара нощта в ареста, след което на 18 юни сутринта се яви пред съдия. Освободен е на собствена отговорност“, съобщиха още от полицията. 

Следващото изслушване пред съда за Timberlake е насрочено за 26 юли, когато по график той трябва да има концерт в Полша, част от световното му турне „Forget Tomorrow“.

Сп. People съобщава, че съпругата на певеца, актрисата Jessica Biel, не е била с него нито по време на ареста, нито в съда. Тя снима нов сериал в Ню Йорк.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини