Дентална клиника от Кърджали спечели първо място в Международен дентален конкурс “Smile of theYear 2024”.

Изображение 1 от 2

  Дентална клиника ВМ Дентал център с доктор Венцислав Момчилов заедно с доктор Радослав Асенов и Нежля Али спечелиха първо място в категория "Розова естетика" на Международния дентален конкурс “Smile of theYear 2024”проведен на 16 май 2024 г.

                 Тази година в конкурса – мерило за качество и перфекционизъм в денталната професия имаше рекорден брой кандидати–83,от 9 държави - България, Полша, Молдова, Украйна, Испания, Франция, Северна Македония, Тайван и Китай, които се състезаваха в 19категории.

  Международното жури, което оцени всички кандидатури анонимно, бе съставено от световноизвестни лидери в денталния свят.

  Бляскавата церемония събра 150 гости от денталния елит от България и Европа, които станаха свидетели на награждаването на едни от най-добрите дентални специалисти.

  Доктор Момчилов е много добър професионалист и ментор, споделя доктор Радослав Асенов, който вече четири години работи за клиниката и макар и млад зъболекар показва завидни дентални умения и знания не само в естетичната дентална медицина и имплантология. Приоритет в работата им е прецизната диагностика и индивидуален подход при лечение на всеки пациент. Клиниката разполага с високотехнологично оборудване, което също има значение за отличните резултати.

  Разбира се принос имат и зъботехниците Емил и Александър Николови от СМТЛ Сато-Дент - Зъботехническа лаборатория в Кърджали-сърцето на естетичната и функционална стоматология.

  А УСМИВКАТА НА 2024 ГОДИНА принадлежи на прекрасната им пациентка, която им се довери. Тя е щастлива и доволна, а екипът на клиниката е удовлетворен от постигнатите резултати.

  Екипът на ВМ ДЕНТАЛ ЦЕНТЪР изказват сърдечни благодарности и на своите ментори съпътстващи тяхното развитие във времето, а именно: проф. Димитър Филчев, д-р Венцислав Станков,д-р Калин Маринов, д-р Иван Горялов и д-р Манол Ивчев.

  Кърджали бг вести

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

  Още новини

  Последни новини