21-годишен катастрофира в Момчилград

 Около 6 часа в Момчилград вчера 21-годишен водач на „Ауди“ загубил контрол над управлението, колата напуснала платното за движение и се блъснала в дърво. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Служители на общината премахнали дървото, което се пречупило вследствие на удара.

695 моторни превозни средства са проверени в специализирана операция на територията на областта с цел подобряване на средата за сигурност и обстановката по безопасност на движението, контрол на водачите за употреба на алкохол, наркотични вещества и спазване на скоростните режими. 200 са констатираните нарушения на ЗДвП, съставени са 20 акта, 152 фиша, заснети са 28 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове.

Екип на РСПБЗН-Кърджали осигурили достъп на спешни медици до жилище, в което имало болна жена. Сигналът е подаден снощи в 21,40 часа. Пожарникарите проникнали в апартамент на третия етаж през терасата и помогнали за пренасянето на жената до линейката.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини