ГЕРБ в Кърджали регистрира пълна листа за парламентарния вот, ще води кампания на истината

Изображение 1 от 3

     ПП ГЕРБ в Кърджали регистрира пълна листа от десет души за парламентарния вот на 9 юни.Водач на листата е областният координатор и председател на 44 Народно събрание Цвета Караянчева.В листата са включени д-р Милчо Енчев-кардиолог;Весела Мюмюн-търговец;Иван Илиев-ландшафтен архитект;Гюлферие Салиф-педагог;Боян Вазов-управител на фирма;Кристияна Рушанова-експерт;Иса Хасан-предприемач;Стоян Гавазов-студент и д-р Адам Персенски-бивш зам-министър.

     Листата бе регистрирана в 9 часа с отварянето на офиса на Районната избирателна комисия.Документите внесе Цвета Караянчева.Те бяха приети от зам.-председателя на комисията Петър Захариев.

     Листата ни е сериозно подмладена.Въпреки това сме се старали да има баланс между младост и опит.Средната възраст е 38 години.Представени са всичките седем общини в областта.Това сподели пред медиите Цвета Караянчева.

     Караянчева бе категорична,че ГЕРБ ще си вземе мандата от Кърджали,който му се полага.Вече 17 години сме втора политическа сила в областта.За съжаление през последните 4 избора не можем да излъчим депутат в Народното събрание,подчерта Караянчева.Тя заяви също,че ГЕРБ в областта ще води кампания на истината,без да спестява факти.Ще агитира от човек на човек.

     Тези избори за Народно събрание са много важни.Трябва да се излъчи стабилно мнозинство в НС за да имаме и стабилно правителство.Последните 3 години са белязани от скандали и боричкания.Държавата е пред разпад,отбеляза Цвета Караянчева.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини