ИТН в Хасково се подготвя за по-добри резултати на предстоящите избори

    „Ще се явим на всички видове избори, които касаят българския народ, дори да бъдат те междуконтинентални, междукосмически, междугалактически“. Това заяви Иван Иванов от партия „Има такъв народ“ в Хасково, който бе общински съветник в разпуснатия състав след решението на съда за касиране на изборите. Местният вот се очаква да бъде в края на юни, но точната дата ще бъде ясна след указ на президента Румен Радев. Изборите 2 в 1 за народно събрание и европейски парламент ще бъдат на 9 юни 2024 г.

    „Очакваме още по-добри резултати“, каза Янко Велев, който е член на ИТН в Хасково за предстоящия вот.

    От формацията отчетоха свършената работа в и извън Общинския съвет на Хасково в прекратения мандат. Местният парламент проведе три заседания. „Винаги правим подготовка и анализ за всяко едно гласуване на общинска сесия. След получаването на докладните, ние се събираме и беседваме с експерти по една седмица. Коментираме всяка точка от дневния ред и взаимно взимаме решение как да гласуваме. Така аз отивам на сесията абсолютно подготвен, представляващ ИТН. Моето гласуване е нашето гласуване и всичко е в интерес на гражданите на Хасково“, каза Иван Иванов.

    Той отличи и работата на кмета на село Клокотница Данаила Атанасова, която е единственият управник, представляващ политическата партия в община Хасково. „Клокотница е село с историческо значение за нашата държава, което беше потънало в забвение, но благодарение на кметицата, която си избраха местните жители, там сега има раздвижване“, каза Иван Иванов.

    Данаила Атанасова заяви, че е започнал основен ремонт на църквата, която беше в окаяно състояние. В момента тече и голям ремонт на паметника на цар Иван Асен II в селото. „С подкрепата на Община Хасково кандидатствахме по два европейски проекта, работим и по трети“, каза Данаила Атанасова.

    Сред активистите на ИТН в Хасково е Галина Радославова, която е общински координатор на формацията. Преди време тя инициира подписка за полагане на маркировка по стария път от Хасково към Кърджали. Това бе изпълнено преди около седмица, когато от Областното пътно управление пребоядисаха лентите по пътя от птицекомбината до село Маслиново. Радославова заяви, че днес престоят преговори за обновяване на маркировката от Манастир в посока Корен.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ма
      Мале
      24 -5
      14:11, 17 апр 2024
      Опази боже
      • Ва
        Ванчо акулата
        1 -1
        13:23, 18 апр 2024
        Барабар Петко с мъжете.
    • 2
      По
      Последният Хасковлия
      1 0
      13:28, 18 апр 2024
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини