Нито един кърджалиец не подкрепи инициативата за почистването на брега на яз.”Студен кладенец”,дойдоха хора от цялата страна

Нито един кърджалиец не подкрепи инициативата за почистването на брега на яз.”Студен кладенец” на нашата съгражданка Михаела Кирчева.За сметка на това се отзоваха хора от цялата страна.Ето какво написа разочарованата Михаела във Фейсбук:

Малко се чудих дали да напиша коментар за събитието и реших, че е редно да ви споделя мислите си.

Чистотата в язовир Студен кладенец е обща отговорност. Той е създаден със стратегически цели, но и също, за да се разхлаждаме във водите му, да ловим риба, да караме каяк и т.н. На почистването на бреговете му в събота дойдоха хора от всякакви други градове на България и никой от Кърджали. Подкрепиха ме мои близки и партньори, които осигуриха, дариха и предоставиха свое оборудване и стока. Но участници от Кърджали, нито от селата в близост нямаше. Участници. Тези, които слагат ръкавици и се навеждат по 200 пъти за 4 часа, за да събират остатъците от човешката безотговорност. И ако няма да идвате, поне не цапайте. Хвърляйте си боклуците в коша и в контейнера. Не в дерето, не в реката и не през прозореца на колата. И най-вече не си хвърляйте стъклените бутилки през терасата на бунгалото.

  Михаела Кирчева

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини