Общинските съветници ще обсъдят 20 точки на днешната сесия на местния парламент в Кърджали

Общинските съветници ще обсъдят 20 точки на днешната сесия на местния парламент в Кърджали.Сред водещите по значимост са:

Приемане на Отчет за изпълнението на Програма за развитието на туризма в Община Кърджали за 2023 г. и приемане на  Програма за развитието на туризма в Община Кърджали за 2024 г.

Приемане на План за действие на Община Кърджали  в изпълнение  на Областната стратегия за равенство, приобщаване и участие на ромите за периода 2024-2027 година.

Даване на съгласие за кандидатстване на Община Кърджали с проектно предложение за финансиране от Фонд „Социална закрила” към Министерство на труда и социалната политика.

Приемане на отчета на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви  на  малолетните и непълнолетните за 2023 год.

Одобряване на Меморандум за сътрудничеството по проект CircularMindsetforChange (CircularMinds), финансиран по програма Интеррег Европа.

Даване на съгласие за участието на Община Кърджали като водещ партньор в проектно предложение по проект P2RPathways2Resilience, финансиранот Програма за научни изследвания и иновации „Хоризонт Европа" на Европейскиясъюз.

Даване на съгласие за приемане на дарение под формата на парични средства в полза на Община Кърджали.

Кърджали бг вести

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини