Цветята –таланти на Дома на културата в Кърджали разцъфнаха в пролетен концерт.

    Възпитаниците на Школатата по изкуства подготвиха станалия вече традиционен пролетен концерт „Пролетта е дошла“. В продължение на два часа те представиха пред кърджалийци постиженията си в изкуството. Изпълненията бяха разнообразни-от пиеси за пияно до каба гайди.

    Първа на сцената излезе Елиф Али ,която изсвири на пиано „Пролетен валс”.Мерт Мехмед събра овации с песен и изпълнение на пиано.На цигулка изпълни  „Алегрето” от Моцарт Лара Мехмед.Звучаха народни песни.Гайдарският състав зарадва с изпълнението си.В танците се отличиха балетно студио „Ритъм и сърце” и Детски танцов състав „Орфейче”.

     С настъпването на този сезон всички ние се изпълваме с усещането за цветно настроение, отваряме широко душите си за пролетната магия в очакване на нещо ново и красиво. Със своите изпълнения на нашата сцена участниците  ще обогатят този прекрасен букет от нови емоции.Това сподели директорката на Дома на културата Мариана Ликова.Тя приветства кърджалийци за подкрепата,която оказват на младите таланти.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини