Или правим брак, или не става повече така, каза Борисов за предстоящото споразумение с ПП-ДБ

ГЕРБ ще изпрати на Продължаваме промяната -Демократична България (ПП-ДБ) проект на коалиционно споразумение за съвместно управление. Лидерът на партията Бойко Борисов получи зелена светлина от Национално съвещание, което се провежда днес в НДК.

Нови избори. Такова настроение в партийните редици на ГЕРБ е усетил, обикаляйки страната лидерът. Пред хората си Борисов обаче каза: Партията ми е мила, но държавата е над всичко. Отивайки на избори трябва да сме наясно, че ще се разтроим като разделение, ще сме и по-слаби в битката за геополитическата ориентация на България.

Председателят на ГЕРБ избори и кои ще се преговарящите по предстоящото коалиционно споразумение. Настоящият вицепремиер Мария Габриел, която при ротацията трябва да оглави правителството, екс социалният министър Деница Сачева, бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова и Рая Назарян са тези, които ще преговарят по параметрите на споразумението с ПП-ДБза управление до края на мандата на 49-ото Народно събрание.

"Повече такива - за 9 месеца, за 6 месеца, да видим, а да се пробваме - пробвахме се 9 месеца. Или правим нещо истинско, както жените обичат да казват - брак, или не става повече така ", заяви Борисов.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини