Сергей Йосифов от Битовия оркестър на Кърджали: Нешко Нешев не демонстрира световната си слава!

 Големият виртуоз на акордеона и композитор Нешко Нешев не демонстрира световната си слава. Той е много земен и човечен.Не е горделив. Заслужава да получи званието „Почетен гражданин на Кърджали”. Това сподели за Кърджали бг вести музикантът Сергей Йосифов, който свири в Битовия оркестър на Дома на културата в Кърджали под ръководството на Нешко Нешев.

  Свиря под ръководството на Нешко Нешев от 6 години, но го познавам много отдавна.Имам съвместни участия с него, правили сме много записи с известни певици като Милка Александрова и Елена Чаушева. Имаме турнета в чужбина,работим по много проекти.Това споделя Сергей Йосифов. Той подчертава,че с колегите си е научил много неща от ръководителя на оркестъра. Нешко Нешев според колегите си работи много професионално, като познава почти цялата съвременна световна музика.

 Нешко Нешев е готин и разбран. Ние се гордеем,че работим с такъв човек. За гала концерта на неговия рожден ще му изсвирим негова пиеса, която пазим в тайна. Ще му купим и подарък, каза още Сергей Йосифов.

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини