Български актьор влиза в култовия сериал „Белият лотос"

Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на спечелилия награда „Еми" оригинален сериал на HBO „Белият лотос",  съобщават от Warner Bros Discovery (България).

Юлиан Костов вече е познат на феновете на HBO в България с ролите си в „Подстанция Темпъл", „Централа Берлин" и „Аз, вещицата", както и от други международни продукции. Изборът на Костов за член на актьорския състав на хитовия сериал потвърждава мястото на актьорите ни на международната сцена, поставяйки България още веднъж на картата на световната развлекателна сцена.

"Нищо, което мога да напиша, не може да отговори на това как се чувствам. Просто съм повече от щастлив, благодарен и развълнуван да се присъединя към този екип от страхотни артисти в сезон 3 на "Белия лотос", сподели актьорът в профила си във Фейсбук.

Премиерата на трети сезон на „Белият лотос" е насрочена за 2025 година.

Сред обявените по-рано актьори за трети сезон на сериала са Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичиус, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О'Райли, Лек Патравади, Шалини Пеирис, Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг и Ейми Лу Ууд.

Снимките на продукцията ще започнат през февруари и ще бъдат в и около Кох Самуи, Пукет и Банкок. Историята ще проследи нова група гости в луксозен комплекс от веригата „Белият лотос". HBO си партнира с туристическата администрация на Тайланд, за да подкрепи заснемането и популяризирането на третата част.

Първата част, чиято премиера се състоя през юли 2021 г., получи 20 номинации за „Еми" в 13 категории и десет победи, най-много от всички състезаващи се в годината, включително за изключителен лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 г., се развиваше в Сицилия и получи 23 номинации за  „Еми", включително за изключителен драматичен сериал, и се увенча с пет победи.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини