Ресми Мурад бе преизбран за областен лидер на ДПС в Кърджали,Хасан Азис отпадна от състава на Областния съвет на партията

Ресми Мурад бе преизбран за областен лидер на ДПС в Кърджали.Той получи мощна подкрепа от делегатите на областната отчетно-изборна конференция.Ресми Мурад бе един от лидерите в ДПС,които подкрепиха Новото начало в партийната политика в региона.

На форума присъстваха зам.-председателят на ДПС доц.Хасан Азис,депутатите от региона, кметовете на общини, председателите на общинските съвети, ръководителите на младежките и женски формации на партията

Събранието избра членовете на областния съвет, в който не влезе Хасан Азис, и гласува делегатите на националната конференция, която ще се състои на 24 февруари в София.

Конференцията подкрепи номинациите на Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за съпредседатели на ДПС.

Часове преди форума доц.Хасан Азис,зам.председател на ДПС излезе с пост на страницата си във Фейсбук:

Тази събота предстои заседание на Областния съвет на ДПС в Кърджали. Очаква се на него за пореден път да бъде продължена традицията за приемственост между поколенията, която бе демонстрирана в последните месеци в структурите на партията.

В момента се провеждат конференции на областните структури на ДПС в цялата страна. Това е стандартна процедура преди Националната конференция на партията на 24 февруари.

Обръщам се с благодарност към всеки приятел и съмишленик, с които заедно извървяхме пътя за развитието на ДПС от 1990 година. Както досега, ще подкрепям с всички сили политиките на ДПС на всички нива, защото моята житейска кауза завинаги ще е утвърждаването на ценностите, правата и свободите (за което няма да спра да работя и занапред), като надграждам натрупания опит във всяко ново начинание.

Благодаря и на всички колеги в предходните мандати на община Кърджали, и в НСОРБ, с които през годините натрупах практически опит в местното самоуправление и създаването на отлична инвестиционна среда. Този опит тепърва ще намира своето приложение!

 Доц.Хасан Азис поздрави в социалните мрежи Ресми Мурад за преизбирането му за областен лидер.

Кърджали бг вести

Снимка:Фейсбук

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини