Стефан Командарев започва снимки на новия си филм, търсят статисти от Димитровград и Хасково

Започват снимките на най-новия филм на режисьора и продуцент Стефан Командарев

Той носи заглавието „Made in EU” и работата по него започва още през 2020 година, а от началото на 2024-а екипът репетира с актьорите.

Командарев отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден път ще застане Веселин Христов.

„В България стойностно кино се прави с приятели и съмишленици. Изключително съм щастлив, че до мен имам такъв страхотен екип, с който отдавна сме повече от приятели“, споделя Командарев.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем като се очаква началото им да бъде дадено през месец март.

В лентата ще видим актьори като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от COVID-19.

Новият филм на Стефан Командарев ще даде шанс и на желаещи от местата на снимки, които да се пробват на снимачната площадка и да усетят тръпката от работата по създаването на филм.

Всеки от Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем може да се яви на кастинг за статисти, като приоритет ще имат жени над 30 години с умения да работят на шевна машина, но ще се търсят и други персонажи. Желаещите могат да получат повече информация на имейл: casting.madeineu@gmail.com

„Made in EU“ е българо-немско-чешка копродукция (Арго Филм, 42film и Negativ) и e реализиран с подкрепата на ИА "Национален филмов център", МДМ – Германия и Чешки филмов фонд.

Източник: boulevardbulgaria.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини