Ерол Мюмюн се среща с хотелиери по повод предстоящото провеждане на престижно състезание по английски език в Кърджали

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн се срещна с хотелиери и представители на места за настаняване.

Поводът беше предстоящото на 15 и 16 март 2024 година престижно международно състезание - националния кръг на състезанието по английски език за ученици от „Асоциация на Кеймбридж училищата в България“, чийто домакин е Езикова гимназия  „Христо Ботев“.

Събитието е под патронажа на кмета Ерол Мюмюн.

На срещата присъстваха директорът на ЕГ „Христо Ботев“ Даниела Павлова и Мариана Пеева, директор на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий.

За първи път в Кърджали ще се проведе такова мащабно събитие. Разчитам на вас за съдействие и отговорно отношение към организацията, каза Ерол Мюмюн.

Той благодари на всички, отзовали се на срещата.

За нас е чест, че ще имаме възможността да посрещнем близо 1 000 участника. Затова помолих г-н Мюмюн да бъде патрон на събитието, подчерта директорът на ЕГ „Христо Ботев“ Даниела Павлова.

Ръководствата на двете училища и хотелиерите се разбраха да бъдат предоставени в най-кратки срокове възможностите, с които разполагат местата за настаняване по отношение на леглова база и изхранване.

По време на срещата кметът Ерол Мюмюн анонсира още две предстоящи събития.

На 5 и 6 юли Националният синдикат на МВР е избрал Кърджали ще бъде домакин на техния професионален празник. Очаква се в родопския град да пристигнат между 3 000 и 5 000 души, посочи кметът на общината.

За летните месеци е предвиден и стартиращият „Фестивал на приятелството“, който ще се поведе в Кърджали за първи път.

„За нас е изключително важно да работим с местния бизнес в симбиоза, да подкрепяме неговото развитие, тъй като малкият бизнес е мотора на всяка една икономика.“, подчерта Ерол Мюмюн.

Вратите ми винаги са отворени за всякакви проблеми, за решаването им, за иновативни идеи, които можем заедно да обсъдим и реализираме, каза още той.

Това съобщиха от Община Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини