Главен инспектор Николай Баковски е комплексен победител в областния етап на националния конкурс „Пожарникар на годината“

Победителите в областния етап на националния конкурс „Пожарникар на годината“-2023 г. бяха обявени тържествено днес пред ръководния състав на РДПБЗН-Кърджали. Експертната комисия е определила за комплексен победител началника на РСПБЗН-Крумовград главен инспектор Николай Баковски. В направление „Пожарогасителна дейност“ е отличен младши експерт Драгомир Чотов от РСПБЗН-Крумовград. Победител в направление „Спасителна дейност“ е младши експерт Божидар Манчев от РСПБЗН-Кърджали. В направление „Контролна дейност“  за победител е излъчен старши инспектор Ангел Колев от РСПБЗН-Кърджали, втори отличен в тази категория е младши инспектор Виктор Календжиевот РСПБЗН-Кърджали. В направление „Превантивна дейност“ първи е старши инспектор Селяхтин Юсеин от РДПБЗН-Кърджали.

            Комисията е отличила в категорията „Партньори на ГДПБЗН“ „ДъндиПрешъсМеталс Крумовград“ ЕАД, чийто генерален мениджъринж. Любомир Хайнов получи плакет и грамота. Излъчените победители бяха наградени с купи и медали от областния управител Никола Чанев и от директора на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов, който със заповед ги е отличил и с писмена похвала.

            Победителите във всички категории ще участват в националния конкурса „Пожарникар на годината“- 2023 г.

На снимката: Отличените служители, областният управител Никола Чанев, инж. Любомир Хайнов и комисар Сергей Заимов.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини