С постановката „Коледен ангел”отбелязаха Рождество Христово в село Завоя

Изображение 1 от 2

      С постановката „Коледен ангел” отбелязаха Рождество Христово в село Завоя, община Кирково. Трупата „Приказни герои” към читалището в селото зарадва своите земляци, посвещавайки постановката на настъпващата 2024 година.С коледно-новогодишно тържество жителите на селото демонстрираха своето единство и очаквания за по добра година. Тържеството в селото бе организирано от кмета на с.Завоя Николай Коруев с подкрепата на кмета на Община Кирково Шинаси Сюлейман. Спонсори са братя Йосифови,Радостина Сербезова.”Викинг-Т”,Никола Стоев-координатор на ПП”Продължаваме промяната” за Кърджалийска област.Гост бе зам.-областният управител Гюрай Сюлейман.

      Любовта към родния край разкрива неговата хубост.Плодовете на родната земя и нейните извори ни хранят най-добре и те са най-сладки!Това каза в приветствието си кметът Николай Коруев.Нека докажем,че можем да бъдем единни,истински и човечни. Искрено вярвам в в едно по-добро бъдеще за нашето скъпо село Завоя, подчерта селския първенец.

      Цялото село се събра на тържеството-мало и голямо.Раздадоха се много награди на томболата, което достави радост на жителите на Завоя. Аз и кандидатът на ПП „Продължаваме промяната”за кмет на община Кирково на отминалите местни избори Стефан Михайлов приветствахме присъстващите,каза за Кърджали бг вести Никола Стоев.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини