Децата от ОУ”П.К.Яворов” създадоха коледно настроение за връстниците от Кърджали,включиха се в благотворителната кампания

    Децата от Основно училище „П.К.Яворов” от кв.”Боровец” създадоха с изявите си коледно настроение за връстниците си от Кърджали и се включиха в благотворителната кампания за събирането на средства за болни свои съграждани.Малчуганите от школото подготвиха коледни сувенири и подаръци,които предложиха на Коледния базар в центъра на Кърджали.Събраните средства са за болни кърджалийчета.

     В своето училище децата от „Яворов” създадоха весело коледно настроение.Украсиха школото и Коледната елха.Посрещнаха и Дядо Коледа.

     Коледното си настроение те принесоха и в центъра на града,като се включиха с танцова програма в откритата сцена на площада.Участваха в концерт и в НЧ”Обединение”.Овациите обраха учениците от Вокална група "Орфееви чеда" с ръководител К. Тодорова и учениците от Танцова група по съвременни танци с ръководител Г. Захариева.Те участваха в изява "Заедно в навечерието на настъпващите празници" в залата на читалище "Обединение".

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини