Работодателите в Кърджали засвидетелстваха уважение към преподавателите в града на Коледен бал, поздравления към КРИБ отправи областния управител

Изображение 1 от 4

       Работодателите в Кърджали засвидетелстваха уважение към преподавателите в града , канейки ги на Коледен бал. Представителите на бизнеса бяха единодушни, че без хората на словото няма да имат добре подготвени кадри за различните сфери на икономиката.

      По традиция Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България организира среща с директорите на водещите училища в града.Всяка година се почитат и директорите на институциите в Кърджали.Инициативата е на председателя на КРИБ в областта доц.д-р инж.Фахри Идриз. Домакини на Коледния бал бяха Шабан Раиф Мустафа от „Арда 2006” и Лазар Попов от „Глобал Нет”.Тържеството бе уважено от областният управител Никола Чанев.

      Губернаторът поздрави присъстващите на тържеството. Той пожела успешна нова година на работодателите. Благодари на директорите на училища, за това,че подготвят бъдещето на Кърджали,за това,че дават кадри за фирмите в града.

      Доц.д-р инж.Фахри Идриз бе категоричен,че фирмите и училищата в града не могат един без друг.Фирмите се отзовават на нуждите на школата,те от своя страна подготвят кадри. Нашата фирма има над 300 служители. Отворени сме за нови,добре подготвени кадри, подчерта доц.д-р Фахри Идриз.Той отбеляза, че днес строителство,индустрия и туризъм изпитват глад за специалисти.Дуалното обучение е наш приоритет,подчерта председателя на КРИБ.

     Коледният бал се състоя в комплекс „Меаца”.Менюто бе подготвено по рецепти на шеф Ангелов.

      От години КРИБ Кърджали работи в тясно партньорство с училищата в  града. В местната организация членуват над 100 утвърдени фирми.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини