Jason Derulo показа новото си видео

Колоритното и интелигентно видео показва и двете суперзвезди да изпробват „The Simple Life“ в класическо риалити телевизионно предаване, подчертано от специалното участие на Paris Hilton. Хитовото риалити шоу с участието на Paris и най-добрата ѝ приятелка Nicole Richie наскоро отпразнува своята 20-годишнина.

„Не можех да си спомня последния път, когато се забавлявах толкова много, докато снимах музикален видеоклип. Благодаря на Paris и Meghan, че направиха това толкова специално“, споделя Jason Derulo. 

Песента „Hands On Me“ вече е достъпна, чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. Парчето, което беше представено в социалните медии от двамата изпълнители и с грандиозно изпълнение на живо от Derulo в America's Got Talent на NBC, може да видите. Това беше посрещнато с аплодисменти от хора като American Songwriter, които се възхищаваха: „Derulo направи кариера, която постоянно променя посоката си на звучене. И двамата изпълнители изглеждат в стихията си в тази носталгична песен“.

Derulo в момента пътува по целия свят с турнето Nu King World Tour с дати в Португалия, Казахстан, Швеция, Норвегия, Дания, Франция, Холандия, Люксембург, Белгия, Обединеното кралство, Ирландия, Германия, Австрия, Чехия , Италия, Швейцария и Испания, планирани до юни 2024 г.  

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини