61 абсолвенти получиха дипломите си на академично тържество във Филиала на Пловдивския университет

Изображение 1 от 3

    „61 абсолвенти от Випуск 2023 г на ПУ – Филиал „Любен Каравелов“ получиха  дипломите си за завършена бакалавърска степен. На специално академично тържество в актовата зала директорът доц. д-р Елисавета Семерджиева пожела на бъдещите педагози успешна реализация и достоен път в бъдещите им професионални начинания, да бъдат здрави и да не забравят, че са неделима част от 62-годишната история на ПУ „Паисий Хилендарски“. Областният управител Никола Чанев поздрави ръководството на учебното заведение, преподавателите и студентите и пожела на абсолвентите:

      «Време е да капитализирате научено на студентската скамейка, да докажете, че сте знаещи и можещи, че сте черпили с пълни шепи от опита на вашите преподаватели, че сте разумни и мислещи хора. Желая ви да се реализирате успешно, да бъдете полезни за напредъка на общността и да продължите да развивате способностите си и извън университетската аула. Защото съвършенството се постига с практика“. На церемонията бе присъден приз за най-добър студент на 2023 г, изнесена бе презентация за историята на студентския празник, а възпитаниците на Филиала си пожелаха весело прекарване на предстоящия 8 декември.

    Това  съобщиха от Пресслужбата на Областна администрация.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Пе
      Педагог
      2 0
      09:24, 6 дек 2023
      А бе тоз директор ПЕНСИЯ какъв морал има да се изтапанчи там, дето плюеше филиала, че от там излизат неподготвени педаг. кадри, незнаят бълг език/довчера същите са били при него Славейков /Кога ще му дойде акъла? Пръв беше отишъл и в Областна администрация да честити на Д. Делчев обл. управител, преди това казваше, че е лош характер и не БСП...Срам и позор за града! ЛИЦЕМЕРИЕ!
    • 2
      Уч
      Учител
      2 0
      10:03, 6 дек 2023
      До кога пенсия директор?
    • 3
      Ро
      Родител
      2 0
      10:26, 6 дек 2023
      Господин Областен управител, път на младите педагогически кадри кога?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини