Предприемачи от България и Гърция се събират днес в Кърджали по проект на Стопанска камара

Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) и от национални фондове на страните, участващи в Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020.

На 29.11.2023г., ще се проведе Заключителна конференция, по проект "Market Changer", acronym "MarCh“ , MIS Code: 5070788, по договор за безвъзмездна помощ № В6.3а.12, реализиран по инвестиционен приоритет 3a: «Насърчаване на предприемачеството, по-специално чрез улесняване на икономическото прилагане на нови идеи и насърчаване на създаването на нови фирми, в т.ч чрез бизнес инкубатори » по 6-та покана на Програма за сътрудничество „Интеррег V-А – Гърция-България“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за регионално развитие и съфинансиран от бюджета на РГърция и РБългария.

На нея ще присъстват предприемачи от област Кърджали (България), Александрополи и Комотини (Гърция) , проявили интерес към включване в проектните дейности, както и други заинтересовани страни и представители на местната власт и работодателски организации и др. Ще се представят резултатите от неговото изпълнение, като и последващите устойчиви резултати – стратегически документи и дигититални инструменти (платформи), както и ще се презентира новоизградената мрежа от структури за бизнес подкрепа в трансграничния регион. Допълнително от 14ч. ще се проведе среща по „Дейности в мрежа“, на която ще се представи местния бизнес и ще се създадат предпоставки за директни B2B контакти между българските и гръцки фирми.

Срокът за изпълнение на проекта е от 12.04.2021 до 30.11.2023г.

Повече информация ще може да намерите на www.marchproject.eu

Съдържанието на тази публикация е отговорност единствено на Сдружение "Стопанска камара - Кърджали и по никакъв начин не може да се счита, че отразява възгледите на Европейския съюз, участващите страни управляващия орган и Съвместния секретариат"

Това съобщиха от СТопанска камара Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини