Кметският екип на Кърджали: Ще работим в пълна прозрачност, доверието на кърджалийци е безценно!

Ще работим в пълна прозрачност. Доверието на кърджалийци е безценно. Това споделиха в първата си поява пред медиите членовете на екипа на кмета Ерол Мюмюн. Градоначалникът и заместниците му ще представят всеки месец на брифинг пред жителите на общината информация за дейността си.Освен това денят на кмета за прием на гражданите ще бъде ден и на неговите заместници.

Проблемите в общината са много и нашите съграждани,очакват тяхното решение.Очакваме коректно отношение на медиите,подчерта на първия си брифинг Ерол Мюмюн.

  Той сподели,че мисията на живота му е да задържи младите кърджалийци в общината,както и да върне тези,които са намерили препитание в чужбина.Тази моя мисия се споделя от заместниците ми,отбеляза градоначалникът.

  Той подчерта,че кърджалийци очакват повече асфалт,повече чистота,повече светлина,повече детски площадки.В момента тече анализ на проблемите,но очакванията на кърджалийци са приоритет за екипа.

  Ерол Мюмюн представи заместниците си пред журналистите:Веселина Тихомирова ще отговаря за ресор хуманитарни дейности с опит в това направление;Тунджай Шукрю е доаен сред заместниците и ще отговаря за финансите;Байрам Байрам е доаен сред общинските служители,ще отговаря за ресор общинска собственост и Даниел Делчев с огромен административен опит ще работи по европейските проекти,инвестициите и строителството.

 Веселина Тихомирова определи поканата да бъде зам.-кмет като предизвикателство и обеща грижа за кърджалийци.

Тунджай Шукрю посочи,че ресорът му е много отговорен.Ще въведе желязна дисциплина за разходите,отбеляза той.

  Байрам Байрам е дългогодишен ръководител на отдел в Общинска администрация и ще приложи опита си в ресора,който му е поверен.

 Даниел Делчев бе категоричен:хората очакват от нас резултати.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини