Клубовете на БМЧК в Момчилград се отчитат

Днес 16.11.2023 година за поредна година заедно, но последователно се проведоха отчетните събрание на клубовете на БМЧК от Момчилград – „Вяра“ към Духовно училище и „Надежда“ към ПГ по ТХВП „Св. Св. Кирил и Методий“.

Съгласно дневния ред бяха представени и приети отчетите на двата клуба, определиха се делегатите и подгласниците за Общото събрание на клубовете в област Кърджали, в края на събранията се обсъдиха и приеха плановете за работа през 2024 година.

Поради овакантяване на позицията на координатор, доброволците на клуб „Вяра“ преминаха и през избор на ново ръководство. Единодушно за координатор на клуба бе избран Метин Абдурахманов, а за зам. координатор Айше Кехайова.

Гости на събранията бяха Елита Динкова – щатен специалист по младежка дейност, г-жа Мария Димова – зам. председател на Общинската организация на БЧК – Момчилград и наставник на клуб Вяра и г-жа Десислава Анастасова – наставник на клуб Надежда.

Благодарим за подкрепата на г-н Ахмед Бозов, директор на Духовно училище Момчилград, че за поредна година бе домакин на Отчетно-изборната кампания на червенокръстците в Момчилград.

Това съобщиха от ОС на БЧК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини