Сливнелия лъже Пътна полиция,че баба е карала колата му с висока скорост на път за Маказа

За декларирани неверни данни в писмен документ е образувана проверка в РУ-Кирково. 46-годишен жител на Сливен потвърдил в декларация, че лекият автомобил „Фолксваген“, негова собственост, е бил управляван от 69-годишна жена по повод издаден електронен фиш за превишена скорост на територията на РУ-Кирково. При извършен преглед на снимковия материал е станало ясно, че колата е била управляван от мъж. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая с оглед на чл.313, ал.1 от Наказателния кодекс.

         44-годишен е задържан след скандал в игрална зала в Момчилград. Инцидентът станал около 20 часа снощи. След подаден сигнал на тел.112 на място са били изпратени полицейски служители, към които посетителят проявил словесна агресия, отказал да представи документ за самоличност, след което е бил задържан. Започната е проверка с оглед на чл.270, ал.1 от Наказателния кодекс.

          Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 45-годишен жител на града не изплатил на детето си определени по съдебен ред месечни вноски. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини