ЦСКА надви "Крумовград" след обрат

СКА излезе еднолично на върха в Първа лига, след като победи "Крумовград" с 4:1 като гост в мач от 17-ия кръг на първенството. Червените се възползваха от грешната стъпка на "Черно море" преди ден.

Успехът на ЦСКА над "Крумовград" дойде след обрат, тъй като домакините поведоха.

Това е най-убедителната победа на ЦСКА от началото на сезона в Първа лига, като за пръв път червените вкарват четири гола.



 

В 34-ата минута Александър Колев откри за "Крумовград" на базата на "Ботев" (Пловдив), където тимът домакинства. Той се разписа след флангова атака и подаване отляво.

Само четири минути по-късно обаче ЦСКА изравни. Амос Юга се разписа в 38-ата минута, а ситуацията беше гледана на повторение за евентуална засада, както и нарушение в нападение на Юга.


 

След паузата "Крумовград" се прибра и допусна нови три гола, с което загуби. Християн Петров изведе ЦСКА напред в 78-ата минута, когато вкара след рикошет и разбъркване. В 83-ата минута Данило Асприля отбеляза третото попадение за червените, а крайния резултат оформи Марселино Кареасо в първата минута на добавеното време.

След 17 кръга ЦСКА има 38 точки в класирането, а "Черно море" е с 36. Трети е "Локомотив" (Пловдив) с 35, а "Лудогорец" има 33 точки, но и два мача по-малко.

Дневник

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини