Дама с "БМВ" бе ударена на път за Маказа,напусна местопроизшествието без да чака Пътна полиция

На главния път в землището на село Великденче е станало пътнотранспортно произшествие вчера около 19 часа. 42-годишен с „Фолксваген“ блъснал движещ се пред него „БМВ“, управляван от 45-годишна. Водачката напуснала мястото на произшествието и е издирена по-късно. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. Съставени са актове по ЗДвП.

Две проверки за управление на нерегистрирани автомобили са образувани в РУ-Ардино. На 7 ноември е бил проверен лек автомобил „Хюндай“, управляван от 19-годишна. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл. 143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. 22-годишен управлявал лек автомобил „БМВ“ също с прекратена регистрация. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Ардино извършва проверките. 

Автомобил, обявен за издирване в Шенгенската информационна система, е установен от полицейски служители на РУ-Кирково. На 7 ноември около 22,30 часа в село Бенковски била извършена проверка на лек автомобил „Сузуки“, собственост на 30-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е обявена за издирване с инициатор Дания. Автомобилът е иззет и е на съхранение в РУ-Кирково. Започната е проверка.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини