МВР:На територията на областта не са извършени престъпления през последното денонощие

В РУ Кирково е образувано досъдебно производство срещу жител на с.Чорбаджийско, който повредил странично ляво стъкло и деформирал с твърд предмет купето на лек автомобил, собственост на негов съселянин. Лицето е задържано за срок до 24 часа.

На 06.11.2023 г. в 16:46 ч. е получено съобщение за техническа помощ - оказване съдействие на други структури и ведомства – висящ ел.проводник от уличното осветление на ул.“Мара Михайлова“ №5 в гр.Кърджали. Екип на РСПБЗН – Кърджали е обезопасил района.

На територията на област Кърджали са възникнали 2 пожара без пострадали граждани:

На 02.11.2023 г. в 19:53 ч. е получено съобщение за горящ захранващ кабел на ел.стълб в в гр.Кърджали, кв.“Веселчане“, ул.“Синчец“ №10. Причина: късо съединение. Пристигналият на място екип на РСПБЗН – Кърджали е обезопасил района до идването на екип на ЕР Юг;

На 02.11.2023 г. в 17:15 ч. е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в 200 кв.м. отпадъци в гр.Крумовград, коритото на река „Крумовица“.   Причина: небрежност при боравене с открит огън от неустановен автор. На място е  изпратен екип на РСПБЗН –Крумовград.

На територията на областта не са извършени престъпления и нарушения на обществения ред.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини