Гледаме втория сезон на ”Домът на дракона” през лятото на 2024 г.

"Премиерата на втория сезон на "Домът на дракона" ще бъде в началото на лятото на 2024 г. по HBO”, съобщи шефът на мрежата Кейси Блойс по време на пресконференция в Ню Йорк в четвъртък.

По време на медийното представяне първият трейлър на втория сезон беше показан ексклузивно за репортери, но подробностите за съдържанието на кадрите бяха запазени скрити, предаде "Variety".

Базиран на книгата на автора на "Игра на тронове" Джордж Р.Р. Мартин "Огън и кръв", "Домът на дракона" проследява династията Таргариен в измисления континент Вестерос. Действието се развива близо 200 години преди събитията в "Игра на тронове" и около 100 години след като Таргариените обединяват Седемте кралства.

Първият сезон на "Домът на дракона" от 10 епизода се излъчва от 21 август до 23 октомври 2022 г. Той е подновен за втори сезон само една седмица след премиерата на сериала, която привлече рекордни за HBO рейтинги.

Сезон 2 на "Къщата на дракона" започна да се снима в студиото на Лийвсдън на Warner Bros. на 11 април. 

Във втория сезон на предисторията на "Игра на тронове" участват Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ева Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкъл, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните актьори, които се завръщат в сезон 1, са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Новообявените актьори, които се присъединяват към "Домът на дракона" за сезон 2, са Гейл Ранкин в ролята на Алис Ривърс, Саймън Ръсел Бийл в ролята на сер Саймън Стронг, Фреди Фокс в ролята на сер Гуейн Хайтауър и Абубакар Салим в ролята на Алин от Хъл.

Източник: FrogNews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини