Служителките от сектор „Български документи за самоличност“ в Кърджали отличени в кампания за разделно събиране на отпадъци

Грамота за активно участие в кампанията ОБЩИНА#БЕЗОТПАДЪЦИ получиха служителките в сектор „Български документи за самоличност“ в Кърджали. Те се включиха в събирането на пластмасови бутилки, които регулярно са били приемани от организаторите на акцията, продължила от месец април до средата на месец октомври тази година.  Отличието е за доброто партньорство по време на цялата кампания. Официално инициативата приключи на 20 октомври, а събраните пластмасови отпадъци от всички участници са били над 10 тона.

            Това обаче не е край на усилията на служителките в Паспортна служба в Кърджали, които са направили заявка за монтиране на съоръжение за събиране на пластмасови бутилки пред сградата, като по този начин дават възможност и на гражданите, които идват за административни услуги в сектора, да се приобщят към екологичното начинание.

            На снимката: Началничката на сектор „БДС“ Елина Гарипова и техноложката Йорданка Чакалова с наградата за активно участие в кампанията.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини