Ще наложа различен стил в общуването и в управлението, ще търся партньорства и ще предлагам диалог, каза Даниела Петрова от „Възраждане“

„Светът отдавна стана отворено и много по-достъпно място. Кърджали трябва да търси партньорства, за да може да продава своя туристически  продукт. Чужденецът трудно би дошъл само заради Перперикон или Каменната сватба, или Татул край Момчилград. Но ако има един комплексен, български или дори балкански продукт, част от който да са Перперикон или Татул, тогава вече вероятността чужденецът да посети нашия край става изключително голяма.“, каза Даниела Петрова, кандидат за кмет на Кърджали от „Възраждане“ в интервю за БНР.

Според нея темата за логистичните центрове и индустриалните зони също е изключително актуална, особено в последните години. В страната има повече от 60 индустриални парка или зони.  

„Кърджали е длъжен да мисли за клъстър, който да обедини икономически и финансов, интелектуален, технологичен и човешки ресурс оттатък и отсам границата. Като кандидат-кмет на Кърджали смятам, че хората, не само младите, отиват да живеят там, където има по-добри условия за работа, с добри възнаграждения, добра социална, здравна и културна инфраструктура. Това изглежда простичко, но всъщност е много сложно, защото големият враг обикновено е неефективното харчене на пари, липсата на прозрачност. Въпрос на умение и добросъвестност е да се направят с малко пари повече полезни за хората неща.“, коментира тя.

Тя смята, че друг наболял проблем за Кърджали е този с пътната инфраструктура, която трябва да се подобри. Според Даниела Петрова неотложни са ремонтиране на тротоарната мрежа, асфалтиране и полагане на пътна маркировка, не само в града, а и в малките населени места. 

„В работата си ще заложа на строенето на мостове към почтеното управление и хората.Предизборната кампания за мен е състезание на идеи. Ключова е идеята за диалог и смислена комуникация. Ще бъда открита за всеки, който е почтен и милее искрено за Кърджали. Интересува ме да покажа на своите съграждани едно различно  лице, и да наложа различен стил в общуването и в управлението. Ще усетя,че съм успяла, ако получа масово одобрение и подкрепата на моите съграждани, ако видя, че съм подкрепена не от привържениците на една или друга партия, а от максимално широк спектър избиратели.“, допълни кандидатът за кмет от „Възраждане“ Даниела Петрова.

„Възраждане“ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Още новини

Случаен виц

Последни новини