Иван Френкев: "Ние сме родопчани, социално ангажирани и работим нашите деца да се върнат"

Изображение 1 от 4
    „Силата на местната власт е в това да е близо до хората, не само по време на предизборни кампании, когато говорим с вас за проблемите и за това какво трябва да се направи. Много е важно, когато се  получи  доверие за управление  обещаното да се изпълни. Затова днес, в Деня на българската община ще кажа: "Ние като социалисти сме доказали, че можем да управляваме социално отговорно и отворени към решаване на проблемите на жителите на община Смолян".
    Това заяви кандидатът на „БСП за България”  за кмет на Смолян Иван Френкев при активните си срещи и разговори, заедно с кандидатите за общински съветници, в тези няколко дни той се срещна с хората в селата Стойките, Широка лъка и Мугла, разговаря с жителите на селата Река, Катраница, Бостина, Левочево,  квартал Устово, чу жителите на селата Кутела, Соколовци, Момчиловци.
    „Имаме ясен план за развитие на общината, можем да обясним как ще постигнем заложените цели и имаме дългогодишен опит в управлението на местно и национално ниво. Предлагаме решения на проблемите. Убедени сме, че претенциите за власт следва да се основават на компетентност и на отговорност към хората”, посочи Иван Френкев. 
    Той бе категоричен, че платформата на БСП дава отговор на очакванията на хората, като поставя акцент върху най-острите проблеми в Смолян. „Работата ни е насочена към пет основни приоритета: Грижа за кварталите и отдалечените населени места чрез ускорено развитие на инфраструктурата в общината и активно благоустрояване.
    По-високи доходи и икономическо развитие. Ограничаване темповете на демографската криза. Подобряване на качеството на живот и околната среда.
    Открито и прозрачно управление с цел прекратяване на корупционните практики и злоупотребата с обществените ресурси”.
    „Поемаме тези ангажименти пред вас с ясното съзнание, че очаквате повече. Знаем, че жителите на община Смолян го заслужавате. Очаква ни много работа, но трябва да върнем надеждата, че можем да превърнем нашият дом в модерна и развита община  и поздравявам жителите на общината с днешния ден”, обърна се Иван Френкев към жителите на Смолян в Деня на българската община.
     
    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини