Даниела Петрова, кандидат кмет от “Възраждане”: Ще строя мостове към всички, които милеят за Кърджали

„Кандидатирам се за кмет, защото обичам града си и като за начало ще насоча всички усилия в посока изграждане на обходен път. Това е мащабен проект, изискващ време и сериозен финансов ресурс, но е от съществено значение за община Кърджали и нейните жители. Наясно съм, че 4 години няма да са достатъчни, но смятам да вложа максимални сили в реализацията на този проект.“, каза Даниела Петрова – кандидат за кмет от „Възраждане“ за БГ Вести.

Паралелно, основни нейни приоритети ще бъдат реконструкцията и рехабилитацията на пътната мрежа, както  в града, така и в населените места в общината, чистотата, поддържането на спортната инфраструктура и зелените площи.

„На територията на община Кърджали е изградена канализационна мрежа единствено в гр. Кърджали. Трябва да бъде изградена канализационна мрежа в малките населени места. Би било хубаво да се изградят и зони за животновъдство. Към момента битовите отпадъци се третират в „Регионален център за управление на отпадъците – Кърджали“. Изграждане на компостираща и сепарираща инсталация ще доведе до постепенно редуциране обема на депонираните битови отпадъци.“, допълни още тя.

Според Даниела Петрова просперитета на гр. Кърджали и населените места в общината, от съществено значение е развитието на промишлеността в ясно обособени индустриални зони в покрайнините на града. Макар да има основа в това направление, то трябва да бъде развивано през следващите години. Необходимо е да се изгради нова пречиствателна станция, обслужваща промишлените зони, която да привлича потенциални инвеститори във високотехнологични и устойчиви производства. Следва да се работи в посока насърчаване на публично-частни проекти по изграждане на логистични центрове.

 „Възраждане“ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Още новини

Последни новини