Позиция на „Спаси Хасково“: Отказът на Дечев от дебат е неуважение към избирателите

Бяхме искрено изненадани, че сегашният кмет, който претендира за още един мандат, с "шеговито текстче" в една от социалните мрежа обяви, че няма да участва в дебат преди изборите на 29 октомври. Това арогантно поведение е проява на неуважение към избирателите.

Кандидатите за кмет на Хасково задължително трябва да проведат публичен дебат, в който да представят вижданията си за развитието на общината. Той е неотменима част от предизборната кампания и е проява на уважение към избирателите, които се очаква да излязат и да гласуват. Но за целта трябва да могат да направят информиран избор.

По време на нашите срещи с граждани те поставят редица въпроси, споделят за нерешени проблеми и искат да знаят какви са причините за това. 

Ние сме се ангажирали пред тях, че чрез подкрепения от нас независим кандидат за кмет Николай Ставрев те ще бъдат поставени по време на дебата и той от тяхно име ще поиска отговори.

Явно страхът от търсенето на отговорност за плачевното състояние на града е надделял и  сегашният кмет е решил да се скрие.

Господин Дечев, не е късно да постъпите достойно и да се явите на дебат!

НИЕ ИДВАМЕ с №30 в бюлетината за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини