Тържество на българската музика в Джебел, инж.Кяшиф подари празник на работниците си

      Истинско тържество на българската поп музика се състоя в Джебел,собственикът на реномирана компания инж.Кяшиф Кяшиф подари празник на работниците и служителите си.В продължение на часове за колектива на фирма „Кяшиф” пяха най-обичаните ни изпълнители.

      Гвоздей на програмата бе неотразимия Васил Найденов. Той зарадва присъстващите с най-известните си хитове.

      Станала на крака публиката аплодира и пя с Теди Кацарова „Хубава си моя горо”.

     Към нея се присъедини й майка й Силвия Кацарова. Силвия Кацарова пожела попътен вятър на екипа на фирма „Кяшиф” и нейния собственик с песента „Големия кораб”. Тя поздрави за рождения ден Сибел Кяшиф. В деня на нейното раждане се поставя началото на компанията за производство на хидравлични цилиндри в Джебел, носеща днес името „Кяшиф”.

       Силвия Кацарова зарадва феновете си и с песен на турски,посветена на Истанбул.

      Популярни песни на български рокгрупи изпълниха музикантите от най-добрата ни банда „Формацията”Те зарадваха инж.Кяшиф и с „по-твърди”парчета.

     Семейството на инж.Кяшиф и самия той дадоха пример на дансинга,като към тях се присъединиха и техните работници и служители.

      Собственикът на компанията инж.Кяшиф Кяшиф е известен меломан и почитател на рок музиката.На негов юбилей е пял Кен Хенсли от любимата му група „Юрай Хийп”

     Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини