Костадин Костадинов: ”Възраждане” и Даниела Петрова ще освободят Кърджали от страха

    "”Възраждане”  ще освободи Кърджали от страха! Кърджали се нуждае от свобода. Хората се манипулират със заплахи. Затова и общините управлявани от ДПС са най-бедните в страната. Единствено „Възраждане”, нашата листа за общински съветници и кандидатът ни за кмет Даниела Петрова могат да дадат свободата на кърджалийци.“ - това каза по време на отворена среща-разговор с граждани лидерът на „Възраждане” д-р Костадин Костадинов. Той бе в Кърджали за провеждането на IV-редовен конгрес на партията, събрал делегати от страната и чужбина. Кърджали е избран за домакин на форума, заради голямото значение, което му отдават родолюбците от „Възраждане”.

     „Тук сме за да привлечем за нашата кауза последователи от различни етноси и конфесии. Нашите сърца и листи са отворени за всички. Искаме да освободим електората на ДПС от корумпираната партийна върхушка.“, подчерта д-р Костадин Костадинов.

    Областният председател и водач на кандидатската листа Анета Георгиева отбеляза, че освен в града, е започната агитация и в селата.

    „ДПС ще бъде победено с любов към техните избиратели. Движението за права и свободи е анахронизъм.“, допълни Костадин Костадинов.

    Той определи етническата партия като рекетьор, изнудващ българските мюсюлмани.

    „Пробивът в монопола на ДПС е налице. Дори кмет от родното село на Доган е в листата на „Възраждане”. В Кърджали съм, за да подкрепя кандидатът ни за кмет Даниела Петрова и хората от листата ни за общински съветници. Ако искате да имате бъдеще във вашия роден град, Даниела Петрова е вашият кандидат за кмет. На тези избори ще си проличи кой милее за Кърджали.“, каза още лидерът на „Възраждане“.

    Той призова да бъдат унищожени предразсъдъците и да се разчупи етническия вот, който обслужва единствено ДПС.

    Д-р Костадинов бе категоричен: „„Възраждане” е национално-освободително движение, което освобождава съзнанието на българските граждани без да ги дели на наши и ваши. Хората са добри и лоши. Ние сме с добрите.”

    Той припомни, че десетилетия наред на българския народ е насаждано, че от него нищо не зависи. Това води до отчаяние и апатия. С появата на „Възраждане” обезнадеждените стават все повече, българите биват извеждани  от апатията, която е най-големия враг на народа ни.

    Д-р Костадин Костадинов бе категоричен, че „Възраждане“ в момента е първа по големина и сила политическа партия в страната. Преди нея според официалната социология са две коалиции с топящи се партии.

    „”Възраждане” вече е призната за феномен в Европа и с нас се съобразяват. Така ще е и в Кърджали, където имаме кандидат за кмет.“, подчерта д-р Костадинов.

    Даниела Петрова увери присъстващите, че ако жителите й гласуват доверие и бъде избрана за кмет, веднага ще разпореди ревизия на общинските финанси.

    „Ще се водя от принципите на диалогичност, прозрачност и ефективност на управлението. Всяка добра идея на кърджалийци е добре дошла.“, подчерта Петрова.

    Тя представи и приоритетите си: инициатива от местната власт за околовръстния път на Кърджали; рехабилитация на уличната мрежа, тротоарите и детските площадки в Кърджали, грижа за селата, развитие на туризма, като се социализират атрактивните туристически дестинации в общината. За индустриалните зони ще има пречиствателни станции, за да се избегне замърсяването на язовирите. Общината ще има наредба за стимулиране на талантливите деца.

    „”Възраждане” ще спечели следващите парламентарни избори. Ние ще бъдем зад Даниела Петрова като кмет. Кметът има голяма власт. Над него е само Господ и главния прокурор. Даниел Петрова  побеждава на полето на интелектуалното съревнование,“ каза в заключение лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

    „Възраждане“ е с N42 в бюлетината

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини