Кандидатът за кмет на ДПС Илкнур Кязим: Заедно ще работим за доброто бъдеще на общината ни

Изображение 1 от 5


    ДПС откри кампанията си в община Момчилград
    "Когато през 2019 г. положих клетва като кмет обещах пред най-близките си, че ще се справя с поетия ангажимент. Спазих обещанието си. Днес отново искам вашата подкрепа за нашата листа от общински съветници. Това са хора, с които заедно ще работим с хъс и амбиции за доброто на общината". Това заяви кандидатът за кмет на община Момчилград от ДПС Илкнур Кязим при откриването на кампанията за Местни избори 2023. Тя беше посрещната с аплодисменти от насъбралите в парка момчилградчани. В речта си Илкнур Кязим направи кратък анализ на изминалите 4 години и подчерта, че мандатът е бил изключително труден заради пандемията от коронавирус и последвалите я икономическа и политическа кризи.
    Откриването на предизборната кампания на ДПС в община Момчилград се състоя градския парк "Нури Адалъ", където общинският лидер на партията Айхан Осман представи кандидатите за кметове на населени места, за общински съветници и кмет на община. На представянето присъстваха областният лидер на ДПС Ресми Мурад и депутатите Адлен Шефкед, Елван Гюркаш и Байрам Байрам.
    "Нашите кандидати са най-добрите, доказани професионалисти в работата си и в обществото", заяви Айхан Осман. Той допълни, че ДПС в Момчилград предлага пълна листа с кандидати за общински съветници и кандидати за всички 38 населени места.
    "На 29 октомври ние няма да избираме само кметове и общински съветници. Ние ще трябва да изберем как ще се развива общината в следващите 4 години. От нас зависи съдбата на Момчилград", заяви Ерсин Юмер, председател на Общинския съвет и водач на листата на ДПС. Той допълни, че листата, която партията предлага е балансирана, а средната възраст на кандидатите е 38 години.
    "Всички кметове на населени места в община Момчилград са на ДПС. Аз съм убеден, че през следващият мандат отново ще е така, защото те са заслужили доверието на хората. Момчилград и общинската организация на ДПС тук умее да се саморегулира и ако има необходимост от обновяване, го прави по естествен начин и с участието на хората", заяви Ресми Мурад.
    Мехмед Мехмед

    Платена публикация

    Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини