Това трябва да се чуе: Rolling Stones с Лейди Гага и Стиви Уондър - Sweet Sounds Of Heaven

Най-новият сингъл на Rolling Stones идва с госпъл атмосфера с малко помощ от Стиви Уондър и Лейди Гага. "Sweet Sounds of Heaven" е от предстоящия им албум Hackney Diamonds, който излиза на 20 октомври.

"Чувам сладките, сладки звуци на небето, падайки надолу, падайки на тази земя", пее Мик Джагър в първия куплет. Лейди Гага се присъединява към него във втория куплет, а Стиви Уондър свири на пиано, Fender Rhodes и Moog бас с групата. 

Групата и Стиви Уондър обясниха как се е появила песента в скорошна статия в Rolling Stone. Продуцентът Андрю Уот, който има татуировка на Уондър на пръста си, предложи да включи певеца и текстописец в сесията. Преди това Уондър е бил на турне със Стоунс през 1972 г. 

"Да накараш Стиви да я изсвири с всички тези госпъл акорди, това я кара да оживее и я извежда на друго ниво", казва Джагър за записа на песента. "И вие го чувствате "О, уау".“

В този момента Лейди Гага записвала в съседно студио и попитала Джагър дали може да дойде и да каже здравей. Уот, продуцентът, я пула това, което чули, така че направили друга сесия, тази на записа на Hackney Diamonds, за да направят песента правилно. "Това просто ми показа колко многостранна е тя", казва Уондър за Гага. "Беше страхотно да я чуя да пее [с] такова чувство."

Освен Лейди Гага и Стиви Уондър предстоящият включва изяви на редица забележителни гости, включително Пол Маккартни, Елтън Джон и бившия член на групата Бил Уайман. Той свири бас линия в запис, който включва Уотс на барабаните, ефективно събирайки отново състава на групата от Some Girls, албумът от 1978 г.

Вече излезе водещата песен от новия албум "Angry". Във видеото участва актрисата Сидни Суини, поклащаща се на кабриолет, докато Rolling Stones пеят песента от билбордове по Sunset Strip. "Това е най-голямото нещо на всички времена", каза Суини за създаването на видеото.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини