Хлапаци откраднаха и подкараха "Фолксваген",зарязват го в канавка при Вишеград

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха и задържаха двама, откраднали лек автомобил. Кражбата на „Фолксваген“, паркиран в Кърджали, беше извършена на 26 септември срещу 27 септември. След подаден сигнал полицейски служители откриха колата изоставена в канавка между селата Вишеград и Островица. В продължилите издирвателни действия бяха установени и извършителите на деянието – 18-годишен и 16-годишен. И двамата не притежават свидетелства за правоуправление. По случая е образувано досъдебно производство за противозаконно отнемане на моторно превозно средство.

Пътнотранспортно произшествие без пострадали е станало вчера малко преди 15 часа по пътя Крумовград-Ивайловград в землището на село Рогач. „Опел“, управляван от 71-годишен, блъснал намаляващ пред него скоростта лек автомобил „Ауди“ заради изскочило на пътното платно домашно животно. Тестовете на водачите за алкохол са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП.

         Сигнал за заклещена котка във въздуховод на покрива на магазин в Кърджали е подаден вчера в 18,30 часа. Трима служители от РСПБЗН-Кърджали с автомеханична стълба стигнали до мястото и освободили животното.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини