Митко Синабов, кандидат за кмет: Кърджалийци са първенци по плащане на данъци в страната, но парите им потъват без отчет!

      Кърджалийци са първенци в плащането на местни данъци в страната, но парите им потъват без отчет. Събраните от налози средства се разходват неефективно. В същото време над 90% от съгражданите ни съвестно си плащат данъците. Това каза пред журналисти Митко Синабов, кандидат за кмет от коалиция „Заедно за силна община”.

     Синабов, който е бивш зам.-кмет направи пълна дисекция на досегашното управление на общината , като очерта проблеми, нерешени през последните години. Той подчерта,че пред екипа на коалицията стоят за решаване наболели проблеми,като: улична мрежа в безобразно състояние ,строителен хаос в крайградските зони, спешна нужда от нова транспортна схема, която да обоснове необходима или не е Синята зона, трети мост за „Възрожденци”,мост от Крайно село, регулиране на вътрешен и външен автомобилен трафик и др.Синабов отдели специално внимание за сметосъбирането в града. Посочи,че то е под всякаква критика,  а депото за твърди битови отпадъци се строи от 15 години.Той се обяви за откриването на нова процедура по ОВОС на Околовръстния път и поетапното му изграждане. Обвини за пропуснатите възможности ГЕРБ,които са проспали да вкарат проекта за финансиране от оперативна програма „Транспорт” на ЕС.

      Двигателят на коалицията и кандидат са общински съветник Илия Илиев, който е бивш областен управител подчерта,че целия екип е зад кандидатурата на Синабов, който перфектно познава проблемите на общината. Подчерта,че достойнствата на листата е нейната шареност и експертност. Представени са всички етноси и конфесии в общината, както и опитът от сферите на местната власт, държавната власт, сигурността.Той припомни,че по негова инициатива е направена подписка в областта в подкрепа на изграждането на Околовръстен път.Нито правителство,нито партии са я подкрепили,въпреки че зад нея стояха 5000 подписа,подчерта Илиев. Той бе категоричен,че само обединени кърджалийци могат да отстояват интересите си пред държавната власт. Подкрепете коалицията „Заедно за силна община” за да сме силни всички заедно, подчерта Илиев.

     Водачът на кандидатската листа за съветници на коалицията Мюмюн Исмаил,бе категоричен,че всички партии се хвалят с шарени листи, но те приличат на расистки автобус-белите отпред, черните отзад. Само при нас примерът е заразителен,подчерта Мюмюн Исмаил. Той посочи,че коалицията ГЕРБ-ДПС в Кърджали ще доведе до по-високи данъци след вота,ако спечели. Кърджалийци вече са платили веднъж цената,ще плащат пак.

      Целта ни е балотаж при вота за кмет, както и влизането на повече съветници в местния парламент в полза на гражданите, обобщи Илия Илиев.

    Георги Кулов

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини