БСП регистрира кандидата си за кмет на Кърджали и листата за общински съветници

Изображение 1 от 3

    В късния следобед на 25 септември коалиция„ БСП за България“ регистрира в Общинска избирателна комисия кандидата си за кмет на община Кърджали инж.Костантина  Карабоюкова, кандидатите за кметове на кметства в общината и кандидатите за общински съветници.

    Това са : Милко Багдасаров, Костантина Карабоюкова,Теодора Каракостова,Ваня Михалева,Есен Устренска,Милен Филипов, МихаилТ опалов ,Мария Милушева,Надежда Тодорова,Назми Мюмюн, Георги Георгиев, Марио Орешков,Радостин Борисов,Байрям  Мехмед,Деница Георгиева,Джелил Исмаил, Денис Расим, Димитрина Горбанова,Теодора Тончева,Катерина Дикмева. Необходимите документи бяха внесени от областният председател на БСП Милко Багдасаров и областния координатор Теодора Каракостова.

      В тази кампания социалистите участват с един млад отбор с ясни каузи, идеи и решения по сериозните, наболели  проблеми в нашия град.Залагат на толерантния,диалогичен и позитивен тон.

    Кандидата за кмет 32-годишната инженер Костантина Карабоюкова,най-младата сред кандидатите предложени от  другите политически формации се включва  в надпреварата за кметското място с ясното съзнание за отговорноста на този пост!„Всеки от нас е бил без опит, преди да започне да правин ещо. Важното е да имаш честно сърце и воля да гоправиш за добро. Това е ценното.“ споделя Тити ,както я наричат галено нейните приятели. Тя е решена със своите ясни,модерни виждания относно визията и бъдещето на нашия град да наложи гласът на младите да бъде чут, защото проблемите са многобройни.Сред основните и приоритети са: чистотата, благоустрояването,строеж на новидетски градини и ясли, детски площадки,облагородяване на зелените пространства.

    Социалистите ще се борят за всеки глас. „Щепокажемедно младежко лице на  БСП и сенадяваме да ни подкрепят и онези разочаровани граждани, които до този момент не са подкрепяли никого", сподели Милко Багдасаров.

    Целта наръководствотона БСП е даимаповечепредставители в местнияпарламент.

     БСП Кърджали

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини