Задържаха 25-годишен опитал се да подкупи служителка на Пътна полиция в Кърджали

. За опит за подкуп на служителка в Пътна полиция в Кърджали 25-годишен е задържан в РУ-Кърджали. На 21 септември около 17 часа на гише в службата мъжът предложил 100 евро. След подадения сигнал е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за опит за подкуп на длъжностно лице и работата продължава разследващ полицай.

         За незаконно влизане в чуждо жилище е започната проверка в РУ-Кърджали. В полунощ на 23 септември мъж проникнал в къща в село Мост. След подадения сигнал за деянието и организираните издирвателни действия полицейски служители задържали 21-годишен местен жител. Участъкът в село Перперек продължава работата по изясняване на случая.

          Семеен спор за имоти завършил с лека телесна повреда на жител на село Кран. Скандалът между роднини на 66 г. и 72 г. възникнал в селото на 21 септември около 13 часа. Свадата ескалирала и по-възрастният нанесъл удари с дървен прът по главата и тялото на 66-годишен участник в конфликта. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувана е проверка за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Rt
    rtyrty
    0 0
    15:09, 25 сеп 2023
    Това е по-добро от всяка ******. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини