Ерол Мюмюн:Очаквам подкрепа от кърджалийци,градът има много проблеми!

Кърджали има много проблеми, ще се опитаме да ги разрешим и да превърнем града в още по-добро място за живеене. Това каза кандидат-кметът на ДПС Ерол Мюмюн.

Ерол Мюмюн е на 44 години, по образование е финансист. През последните 15 години работил в банковия сектор, като е заемал различни длъжности. От 7 години е директор на банков клон в Кърджали. Зад гърба си има мандат като общински съветник от ДПС в Кърджали и е бил председател на постоянната комисия по бюджет и финанси.

"Издигането на кандидатурата ми е голяма чест, но и огромна отговорност пред кърджалийци. Вярвам, че ще успея да спечеля доверието на жителите на общината, за да работя за тях през следващите 4 години", заяви Ерол Мюмюн.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Из
    Избирател
    4 0
    10:59, 21 сеп 2023
    Поздравления господин Ерол Мюмюн! Няма да е лесно, но постижимо! Още днес с прецизно око буди недоумение изкривената усмивка от яд на Хасан, неявяването му на разпределението на СИК.....Що е то?
  • 2
    21
    21
    4 0
    11:14, 21 сеп 2023
    Вотът за кмет е за личност, мажоритарен, на 29.10 аз, семейството ми и приятелите ще гласуваме за Ерол Мюмюн!Листата за общински съветник е партиен вот.По традиция гласувахме за достойния и последователния бай Назми БСП.
  • 3
    По
    Познавач
    3 0
    11:43, 21 сеп 2023
    10.59 точен, 20 години Т. Ж, личи, че сериозно го заболяло, нарцис.Добре,че Доган отсече, промяната победи чувството за значимост и величие.Друг с неговия манталитет нарцис е милчо, без нито една изборна победа за 30 г. Време е да бъде в час, след Хасан идва ново време, най добре е водач на листата да бъде младата надежда, кандидат кмет БСП, Костантина Карабоюкова.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини